Saturday, August 5, 2017

Aikamme arvot nyrjähtäneet = Meitä kusetetaan ja rankasti mamutuksella. Ymmärtääkseni "rasisteiksi" kutsuttiin ennen maahantunkeutujia, kuinka sitä nyt yhtä äkkiä suomalaisista yritetään rasismin uhreina muuta tehdä?

Loppu maahanmuuttokusetuksellemme. Toimikaa!? Työn orjat sorron yöstä nouskaa!

Aikamme arvot nyrjähtäneet = Meitä kusetetaan ja rankasti mamutuksella. Ymmärtääkseni "rasisteiksi" kutsuttiin ennen maahantunkeutujia, kuinka sitä nyt yhtä äkkiä suomalaisista yritetään rasismin uhreina muuta tehdä? Nythän olemme näiden rasistien ylläpitäjiä = orjakansaa.

Seppo Lehto haittamaahanmuuton vastustaja. Olkaa tekin!


Faktat esiin ns. "rasismista" = kusetuksestamme. Oppikaa ajattelemaan. Sinä, minä, hän, me, te, he maksumiehinä ja naisina, kelpaa "kävelevien roskasäkkien" ja putinistien nauraa tsuhnien tyhmyydelle.



http://rasismista.blogspot.fi

--------------------------
----------------------------------------------

1 comment:

  1. Ex-suurlähettiläs Talvitietä suurempaa miehittäjä-Ryssän desanttia on turha hakea

    On syytä miettiä miksi Suomella on sankarivainajia? Miehittäjä-Ryssän imperialismi on riesanamme Nevan suistoa, Karjalaa ja Petsamoa myöden, kuten monilla muillakin euroopan valtioilla on alueita nykyäänkin Ryssän miehittäminä. Ohessa kartta Saksaa koskien:



    Putinisteille ja muillekin nisteille kenkää ja pistintä:



    Erilaiset putinistit riesanamme: "Eino Mäki" tapaiset fakeprofiilit kylvävät stalinismin valheita keskuuteemme "leningradista ja sen imperialistisesta oikeudesta"; Paskanmarjat, ryssät olisivat voineet lähteä uralille kuten suomalaiset evakkoon, stalin ei päästänyt vaan tapatti ns. kansaansa, joten ime putinisti (eino mäki fakeprofiili ymv kaltaisesi) paskaasi.


    Ihmettelen miksi monilla km-tahoilla on ko miehittäjä-Ryssän fakeprofiileja fb-kaverinaan? Sanoin sopii ihmetellä peter fryckman tapaisten kyseenalaista miehittäjä-Ryssän ihannointiaan stalisnmin = putinismin toimina Ukrainaa vastaan?

    Seppo Lehto historioitsija

    Ketä armeijamme puolustaa? Entä poliisi? Matuinvaasiota? - Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13 Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193 rekisteröity 20.11.2003 Y-tunnus: 2023568-3 Aatteellinen yhdistys http://kavkazblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete